Voor de verdere ontwikkeling en ondersteuning van ons uitgebreid productengamma voor de fruitteelt, wijnbouw en sierteelt zijn wij op zoek naar een :

Technical Account Manager in Vlaanderen.

Belchim Crop Protection is een internationale onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling en verdeling van biologische en niet-biologische gewasbeschermingsmiddelen. Onze Europese vestigingen worden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Londerzeel (België). Wij hebben een sterk marktgerichte aanpak die een antwoord biedt aan de behoeften van de hedendaagse landbouw

Functieomschrijving

Als Technical Account Manager verleen je technisch advies en ondersteuning aan onze klanten in Vlaanderen, actief in de fruitteelt, wijnbouw en sierteelt. Je bouwt een uitgebreide kennis op door de teeltsituatie tijdens het seizoen op te volgen. Je komt met nieuwe ideeën voor het beproeven en ontwikkelen van onze producten. Je volgt deze proeven nauwgezet op en bezoekt ze met de klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opmaken van nieuwsbrieven voor je specifieke gamma en het maken en presenteren van technische presentaties. Je neemt een paar keer per jaar deel aan Europese meetings met teeltexperten uit andere landen. Je vormt een hecht team met jouw naaste collega’s en werkt samen aan de verdere uitbouw van ons bedrijf

Profiel

 • Je bent in het bezit van een diploma Bio-Ingenieur, Biowetenschappen of gelijkaardig.
 • Je hebt minstens een basiskennis van de fruitteelt en/of de sierteelt.
 • Talenkennis: Goede kennis van het Nederlands en Engels en je staat open voor het ontwikkelen van je kennis van het Frans.
 • Je beschikt over een klantgerichte ingesteldheid.
 • Je bent communicatief en organisatorisch sterk.
 • Je beschikt over je rijbewijs B.

Aanbod

 • Voltijdse betrekking, deeltijds is bespreekbaar.
 • Een afwisselende functie in een dynamische omgeving.
 • Een gedreven team en een informele, stimulerende sfeer.
 • Een competitief loon, een bedrijfswagen en tal van andere extralegale voordelen.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen reageren door een sollicitatiebrief met CV te sturen naar vacature@belchim.com of Belchim Crop Protection t.a.v. Mevr. Joni Vleugels, Technologielaan 7, 1840 Londerzeel.

Belchim hecht veel belang aan gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

Solliciteer voor de baan

  Contact Information


  Upload CV
  Upload CV (*)

  Upload motivatie brief (*)


  Hoe heb je ons gevonden?
  Belchim websitejobboardeen vriendandere  Ga akkoord met onze privacyverklaring
  Lees en ga akkoord met onze privacyverklaring om uw inzending te voltooien.
  I agree


  (*) Deze velden zijn verplicht
  max. file size: 10mb